Home PageAdministratiekantoor loonexact

Administratiekantoor Loonexact

Administratiekantoor Loonexact is een administratiekantoor die zich onderscheidt door haar:

kennis
ervaring
totale pakket

Meer dan alleen een boekhouder

Wij ondersteunen onze klanten met de boekhouding, salarisadministratie en geven juridische adviezen. Juridische adviezen hebben betrekking tot, startende ondernemingen en bestaande ondernemingen. Bijvoorbeeld advies geven over ondernemingsvormen. Zoals, eenmaanszaak, v.o.f. of een BV.  Maar ook adviezen en het opstellen van:

arbeidscontracten
algemene voorwaarden
en andere complexe juridische kwesties

Regelmatig krijgen onze klanten updates met betrekking tot wijzigingen binnen de wet en regelgeving. Een voordeel hiervan is dat de klanten gewoon kunnen blijven doen waar ze goed in zijn. Daarnaast kunnen onze klanten online formulieren downloaden. Dit is puur voor gemak voor onze klanten!

Startende ZZP"er?

Voor startende ZZP"ers hebben wij hanteren wij speciale tarieven. Naast salarisadministratie en boekhouding advieseren wij onze startende ZZP"ers om meer van hun onderneming uit te halen. Gaat u ook als ZZP"er beginnen? Lees deze tips " starten als ZZP " of neem contact met ons en wij helpen u verder.

Exact Online software

Wij werken met Exact Online en met dit softwarepakket kunnen wij eenvoudig een koppeling maken tussen uw bank en onze administratie. Dit scheelt u tijd in het aanleveren van uw financiële documenten. Bovendien heeft u altijd 24/7 inzage in uw financiële administratie!

Niet onbelangrijk!

Wij krijgen de meeste energie van het contact met mensen,  het ontzorgen en samen de business verbeteren. Mensen waarderen Administratiekantoor Loonexact met name om haar:

scherp tarief
u krijgt een ervaren boekhouder toegewezen
altijd een vaste aanspreekpunt
altijd bereikbaar
klantgerichtheid
kennis & ervaring
betrouwbaarheid
snel handelen
prettig persoonlijk contact
verder kijkend dan alleen de cijfers

Contact

Heeft u vragen en wilt u één van onze diensten gebruiken? Neem dan contact met ons op en wij bellen u binnen één werkdag terug!

Bel mij terug!*Wij bellen u altijd binnen één werkdag terug!