Home PageOndernemingsrecht

Ondernemingsrecht voor bestaande en startende bedrijven

Ondernemingsrecht is er voor iedereen die een bedrijf heeft en of een bedrijf wilt oprichten. Loonexact beschikt over juristen die gespecialiseerd zijn in alles wat te maken heeft met het ondernemingsrecht.

Startende ZZP"er?

Heeft u plannen om een onderneming te starten? dan kunnen wij u helpen om de juiste ondernemingsvorm te kiezen. Hierbij kunt u denken aan het oprichten van bijvoorbeeld een eenmanszaak, vennootschap onder firma of een besloten vennootschap. Loonexact kan u hierbij passend advies geven en begeleiding bieden. Tevens kunnen wij u helpen met het opstellen van arbeidscontracten, algemene voorwaarden of u verder advies geven omtrent uw onderneming.

Een ZZP"er heeft veel vrijheid, maar moet zelf ook veel doen. Daarom daarom willen wij u graag daarbij helpen! Administratiekantoor Loonexact geeft gratis tips voor iedereen die starten als ZZP

Bent u geen ZZP"er? Heeft u een andere ondernemingsvorm? Dan bent u ook van harte welkom! Vul uw gegevens in ons contact formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Tarieven voor juridische dienstverlening

Mensen denken dat juridische advies veel geld gaat kosten. Maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn! Juridische dienstverlening hoeft niet altijd veel geld te kosten. Het eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis! Na het kennismakingsgesprek krijgt u te horen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Administratiekantoor Loonexact hanteert voor bedrijven het uurtarief van 85 euro (exclusief BTW). Maar in sommige gevallen is het mogelijk een prijsafspraak te maken. Hierbij wordt een vastbedrag met u afgesproken!

Wij streven ernaar om van tevoren een duidelijk beeld te geven van de kosten die ons juridisch advies met zich meebrengt, ondanks het hanteren van een uurtarief.

Heeft u vragen en wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan contact met ons op en wij bellen u binnen één werkdag terug!

ondernemingsrecht Loonexact.nlBel mij terug!*Wij bellen u altijd binnen één werkdag terug!