Home PageBoekhouder voor zzp bedrijven

Boekhouder voor ZZP

Boekhouder voor ZZP bedrijven! Dat zoekt u toch? En dan waarschijnlijk een goede en servicegerichte boekhouder. Dat zoekt toch iedereen? Maar hoe herken je een goede, servicegerichte en vooral betrouwbare boekhouder. Een boekhouder die jouw grootboek, voorraadadministratie, de in-en verkoopadministratie, debiteuren en crediteurenadministratie gaat beheren. Administratiekantoor Loonexact is een boekhouder voor ZZP bedrijven in Utrecht.  Wij nemen graag al jouw boekhoudkundige taken over, zodat jij je kunt richten op de kerntaken van jouw onderneming. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding altijd kloppend en inzichtelijk is. Jij kunt jouw administratieve zaken dus met een gerust hart uit handen geven aan Administratiekantoor Loonexact uit Utrecht.

Wat kan deze boekhouder voor ZZP bedrijven voor jou betekenen?

Administratiekantoor Loonexact neemt graag jouw boekhouding over. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan, zoals:

Dit doen wij zodat jij je weer kunt richten op de primaire taken binnen jouw onderneming. Zo verzorgen wij ieder kwartaal uw omzet belasting, en iedere boekjaar uw inkomstenbelasting. Verder beheren wij jouw administratie. Want wij weten hoe de fiscus dit graag ziet!

De voordelen van Loonexact

Bij Loonexact Administratiekantoor staat transparantie hoog in het vaandel. We proberen u dan ook altijd op een manier te helpen die voor u duidelijk is. Ondernemen is namelijk leuk, maar al het ingewikkelde papierwerk dat er bij komt kijken is vaak een grote last. Gelukkig kunnen wij deze last van uw schouders nemen. Met onze persoonlijke en actieve benadering helpen wij u de juiste financiële beslissingen te nemen. Wij staan altijd voor jou klaar, ’s avonds na werktijd maar ook op zaterdag!

Het kan wel eens zo zijn dat je juridisch advies nodig hebt. Zelfs dan hoef je niet verder te zoeken. Want Loonexact helpt je verder. Wij geven adviezen en nemen er tijd voor jou.

Vraag een offerte aan

Loonexact is jouw boekhouder voor ZZP zaken. Wij nemen deze taken graag van jouw over, zodat jij je kunt focussen op de kerntaken. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons via onze chat. Laat ons jou bellen! Wij bellen je binnen één werkdag terug. Of  vul onze contact formulier en wij nemen contact met je op.

Boekhouder voor ZZP

Bel mij terug!*Wij bellen u altijd binnen één werkdag terug!