Home PageSalarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden, wie doet dat nou? Bedrijven die kerntaken veel meer belangrijker vinden. Want vertelt u maar eens. Uw kerntaken zijn belangrijk. Toch? Maar salaris van uw medewerkers moet gewoon goed geregeld zijn. Met up to date regels en regelgevingen welke voor u en uw medewerkers goed kunnen uitpakken. 

Het uitbesteden van de salarisadministratie bij Administratiekantoor Loonexact is een garantie dat de verwerking van de salarissen van uw medewerkers op een correcte wijzen gebeurt.  Administratiekantoor Loonexact verzorgt voor u de loonstroken, loonaangiftes, jaaropgaven en loonmutaties. Op deze manier hoeft u niet in de late uren nog uw boekhouding en salarisadministratie te doen. Onze boekhouders zijn up to date van alle nieuwe wetten en veranderingen binnen deze branches.

Is uitbesteden van salarisadministratie duur?

Salarisadministratie uitbesteden hoeft helemaal niet duur te zijn! Mits u uw salarisadministratie uitbesteedt aan een partij dat niet op de hoogte is van de meest actuele wet en regelgeving, alles aan u door factureert en niet werkt met vaste lage prijzen. 

In tegendeel Administratiekantoor Loonexact werkt juist met vaste prijs per loonstrook.  Hierdoor is onze salarisadministratie al interessant vanaf één loonstrook! We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties. Hierdoor heb je vooraf duidelijk inzicht in de te maken kosten.

Dat u meer tijd overhoudt om te doen waar u goed in bent is inmiddels al duidelijk! Toch? Maar waarom zou u samenwerken met Administratiekantoor Loonexact?

24/7 online inzicht in de loonadministratie
Signaalfunctie met betrekking tot aflopende contracten
Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
Aanleveren gegevens voor pensioenfonds
Advies over actuele wet- en regelgeving

Salarisadministratie en boekhouding

Administratiekantoor Loonexact verwerkt salarisadministratie maar wij kunnen ook uw boekhouding onderhouden.

Wij doen dit voor ZZP bedrijven, vof bedrijven, en BV bedrijven onze aanpak blijft altijd hetzelfde, namelijk:

Scherp tarief
U krijgt een ervaren boekhouder toegewezen
Altijd een vaste aanspreekpunt
Altijd bereikbaar

Contact opnemen met Administratiekantoor Loonexact

Bel, mail of komt u maar gewoon langs en wij leggen het u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

salarisadministratie uitbesteden

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte Salarisadministratie