Home PageBoekhouder in utrecht

Boekhouder in Utrecht

Zoekt u een Boekhouder in Utrecht? Wanneer u op Google zoekt, vindt u er een hoop. Maar waar vindt u een boekhouder die servicegericht en vooral betrouwbaar is? En wat dacht u over meest actuele wet en regel- geving? U wilt toch iemand hebben die al deze feiten en regeltjes kent? Administratiekantoor Loonexact is een administratiekantoor die zich onderscheidt door haar:

kennis
ervaring
totale pakket

Wij staan bekend als deskundige en professioneel partner, die de gehele – of een deel van uw – boekhouding verzorgt. Net als uw boekhouding kunnen wij  uw salarisadministratie verzorgen. Daarnaast bieden wij juridische advies voor allerlei bedrijven. Dus eigenlijk zijn we een partner die al jouw financiële zaken kan ontlasten. Dit is eigenlijk wat wij heel graag doen! Administratiekantoor Loonexact hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie. Zo zijn wij u altijd optimaal van dienst!

 U denkt dat een goede boekhouder te veel geld kost?

Wij hanteren altijd scherpe tarieven! Dit ongeacht uw ondernemingsvorm. Onze aanpak blijft altijd hetzelfde namelijk: Scherp tarief, altijd een zelfde boekhouder toegewezen, altijd bereikbaar, service gericht! In tegendeel voor startende ZZP bedrijven hebben we altijd leuke aanbiedingen.

Boekhouder in Utrecht | Kortom totaal pakket voor een ZZP bedrijf

Er zijn natuurlijk andere manieren om uw boekhouding te doen. Paar voorbeelden zijn: Excel sheets, schoenendoos of een andere creatieve manier. Maar wist u dat iedere bedrijf administratie 7 jaar moet bewaren? Daarbij wordt er gedacht aan:

  •  de loonadministratie
  • de voorraadadministratie
  • het grootboek
  • de in- en verkoopadministratie
  • de debiteuren- en crediteurenadministratie

Daarnaast zijn er ook gegevens die een bedrijf 10 jaar lang moet bewaren. Wilt u meer weten? Lees hier meer over starten als ZZP. Of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Loonexact administratiekantoor helpt ZZP bedrijven nog verder te groeien. Bijvoorbeeld door juridisch advies te geven, en boekhouding over te nemen. Vandaar dat wij meer dan alleen een boekhouder zijn!

Exact Online software

Wij werken met Exact Online, omdat wij met dit softwarepakket eenvoudig een koppeling kunnen maken tussen uw bank en onze administratie. Daarnaast dit scheelt u tijd in het aanleveren van uw financiële documenten. Bovendien heeft u altijd 24/7 inzage in uw financiële administratie!

Concluderend!

Wij doen de hele dag niets anders dan boekhouden en wij zijn goed in wat wij doen! Wij krijgen de meeste energie van het contact met mensen,  het ontzorgen en samen de business verbeteren. Mensen waarderen Administratiekantoor Loonexact met name om haar:

scherp tarief
u krijgt een ervaren boekhouder toegewezen
altijd een vaste aanspreekpunt
altijd bereikbaar
klantgerichtheid
kennis & ervaring
betrouwbaarheid
snel handelen
prettig persoonlijk contact
verder kijkend dan alleen de cijfers

Ja, ik zoek een boekhouder in Utrecht!

Bent je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Boekhouder in Utrecht

Bel mij terug!*Wij bellen u altijd binnen één werkdag terug!